A fürdés veszélyei - Hont András nyomában

Az ember természetétől alapvetően idegen a tisztálkodás, hiszen az nem segíti sem a túlélésünket, sem az evolúciós fejlődésünket. Ellenkezőleg: már a kromanyoni előemberek is felismerték, hogy a vízben számos veszélyforrás csökkentette az életbenmaradási esélyeiket, ilyenek például a krokodil, a polip, vagy a loch-nessi szörny (ahogy az emberek távol tartották magukat a víztől, utóbbi állatfaj az éhezés következtében gyakorlatilag kihalt, ma már csak 4 helyen regisztrálnak fennmaradt példányokat, amelyek közül a legnagyobbat a nyíregyházi állatkertben őrzik 24 órás fegyveres felügyelet alatt).

egy kromanyoni előembert próbálnak mikrofonvégre kapni víz ügyben


Idővel azonban sok más pusztító hóborthoz hasonlóan (pl. homoszexualitás, Tiktok, transz- és woke mozgalmak) a fürdés is elterjedt. Természetesen a felsorolt tevékenységek sem véletlenül/maguktól hódítottak egyre nagyobb teret: amíg a homoszexualitással a hagyományos családmodellünket akarják összehúzni, a Tiktokkal a fiataljaink amúgy is csökevényes agyát próbálják méginkább elsorvasztani, a woke-kal pedig az amúgy jópofa Disney meséket akarják tönkrebaszni, addig a víz népszerűsítésének még sötétebb célja van: A TOTÁLIS KONTROLL.


A vizet az 1700-as években az Illuminátusok kezdték el egyre inkább pozitív színben feltüntetni, ám 1863-ban a román származású Szentgyörgyi Albert fedezte fel, hogy ha az orvosok kezet mosnak, akkor a víz az erős savas kémhatása miatt gyakorlatilag elpusztítja a mikróbákat, gombákat, gilisztákat, és egyéb, kisebb méretű állatfajokat. A feltaláló ezen a vonalon nyomozott tovább, és hamarosan rájött, hogy bár a víz csupán az alacsony növésű életformákat pusztítja el azonnal (kivéve a vizipókokat, de azok nem a Földről származnak), a nagyobb élőlényekkel viszonylag lassabban végez, noha hosszú távon ránk is halálos. Ám még mielőtt az ezzel kapcsolatos tudományos dokumentációkat publikálni tudta volna, Szentgyörgyi Albert eltűnt (hiteles beszámolók szerint néger külsejű, izmos férfiak rángatták be egy fekete hintóba az éjszaka közepén).



ők rabolták el Szentgyörgyi Albertet (állítólag)


Az illuminátusok a következő néhányszáz évben rendületlenül folytatták aknamunkájukat, így a huszadik századra a fürdés teljesen elfogadottá vált a "civilizált" (agymosott) nyugat számára. Természetesen a fejlettebb népeknél, ahová Magyarország is tartozni/csatlakozni szeretne (kínaiak, türkök, kipcsákok, azahriahok) nem sikerült ezt a globális méretű átverést végigverni, mivel a többnyire zsidó származású illuminátusok nem tudnak észrevétlenül elvegyülni a vágott szemű, cigány beütésű, enyhén mongolidiótáknak kinéző népesség körében, míg a nyugati emberek számára nem tűnnek idegennek ezek a gaz tervet szövögető, hontalan férgek (az egyik képviselőjük egészen odáig ment el az álcázásban, hogy magának Hont Andrásnak nevezi, amivel lehet, hogy átbassza a HVG síkhülye olvasóit, a Stallone Magazin munkatársai elől azonban nem tud elrejtőzni! LEVADÁSZUNK ANDRÁS!!!).


Hont András az Antikrisztus TV-ben osztja az emberellenes eszméit



Manapság változatos módszerekkel próbálják a vizet vonzóvá tenni a lakosság számára (szappanok, habfürdők, vízipisztolyok, vízicsúszdák és jakuzzik), amibe hihetetlen mennyiségű pénzt invesztálnak a kormányok mögötte/feletti titkos társaságok - oknyomozati tevékenységünk során hiteles dokumentumokat találtunk arról, hogy Hont(alan) András is részvénytulajdonos az egyik ilyen társaságban. Persze ez nem csoda, hiszen a vízzel három fronton tudják egyszerre támadni a lakosságot, és végsősoron a Föld bolygót. De mi most lerántjuk a leplet ezek mindegyikéről, HALLOD, ANDRÁS? JOBBAN TESZED, HA MENEKÜLSZ!


A támadás első frontja: A FIATALOK

Egy átlagos évben nagyon sok fiatal veszíti életét a vízben (egy nem átlagos évben ettől eltérő szokott lenni ez a szám). Sokan megfulladnak, mert az idióta szüleik nagy sodrású folyókhoz viszik őket nyaralni (pl. Tisza, Gangesz), de egyre többen szenvednek halálos áramütést a vízben történő tiktokozás miatt. Ennél a ponton megemlítenénk, hogy itt láthatóan összeérnek a szálak, a vízpárti Illuminátusok és a kommunista Tiktok-fejlesztők összehangoltan támadnak, ezt viszont még nem sikerült pontosan felgöngyölítenünk, hülyeségeket meg nem szeretnénk irkálni a kedves olvasóinknak. A Stallone Magazin egy megbízható, objektív hírforrás! HALLOD, ANDRÁS? A TE HVG-D MICSODA? CSAK NEM A "HÜLLŐ-VAGINÁJÚ GAZEMBEREK" MAGAZINJA???

A fiatalokra egyébként hatalmas veszélyforrás leselkedik világszerte, kivéve Magyarországon, itt hatékonyan védelmezik fiataljainkat Orbán Viktor törvényei, amiről nemrég Exercisebook Ferenc kollégám is beszámolt ezen médium és a New York Times hasábjain egyaránt.


a HVG magazin stakeholderei


A támadás második frontja: AZ EMBEREK TUDATA

A huszadik században az Amerikai Egyesült Államok (pontosabban a mögöttük/felettük tevékenykedő szervezetek) két nagyszabású kísérletet is végeztek az emberek tudatát feltérképezendő: az egyik az MK ULTRA volt az ötvenes években (egyelőre nem találtunk kapcsolatot eközött és a Mortal Kombat, valamint a Depeche Mode album között), a másik pedig a Jóbarátok sorozat a kilencvenes években. Míg az előbbi során elrabolt embereket vizsgáltak és kínoztak meg, addig a Jóbarátokkal a teljes lakosságon vizsgálták meg, hogy hányan találnak viccesnek valamit, ami nem vicces, csupán nyomasztó, ha hangos gépi nevetéssel irányítják a nézőket (még arra is gondosan figyeltek, hogy a sorozatban szereplő, zsidó származású színészek egyike se legyen vicces). Az eredmény mindkét kísérlet esetében lesújtó volt (természetesen nem azoknak, akik a kísérleteket végezték), ugyanis kiderült, hogy az emberek alapvetően segghülyék.

Az, hogy a nagyszabású FRIENDS project pont a számítástechnikai NAGY BUMM-mal egy időben zajlott, nem véletlen. Szintén a kilencvenes években sikerült egy bizonyos Bill Gates-nek gyakorlatilag minden háztartásba eljuttatni az úgynevezett személyi számítógépet, gyakorlatilag egy függőséget okozó, napi 24 órában az egész otthont és annak összes lakóját megfigyelő robotot, ami 2.4, majd 5 Gigahertz-es wifin keresztül sugároz az emberek agyába mindenféle kódolt család- és keresztényellenes üzeneteket (mellesleg ennek a Hertz-nek is eléggé zsidós a hangzása, ami szintén aligha véletlen).

Az elmúlt pár évtizedben Bill Gates és a mögötte álló érdekcsoportok mikrocsipeket ültettek a vízbe, ami fürdésnél a bőr alá kerülve felerősíti a korábban említett 5 GHz-es wifi jeleket, ezzel is felgyorsítva az emberek agyának teljes átmosását.


a Gigahertz-nek nincs köze a Herz szalámihoz (jelenlegi tudásunk alapján legalábbis)


A támadás harmadik frontja: A FÖLD

A világ elpusztítására felesküdött háttérhatalmi ügynökök gyűlölik a Földet, mivel az ingatlani tulajdonlapok alapján a Föld Jézus Krisztus és édesapja, Isten fennhatósága alá tartózik, 50-50 százalék tulajdonosi arányban. Márpedig az Illuminátusok elődei, a Luciferiánusok Isten legfőbb ellenségei, így az ő szempontjukból kézenfekvő, hogy a Földet el kell pusztítani, természetesen csak azután, hogy ők egy távoli bolygóra költöztek (ennek megvalósításán már régóta munkálkodnak olyan gonosz tudósok, mint például Elon Musk, de szerencsére nincs minden veszve, mert vannak jó tudósok is, akik megpróbálják hátráltatni őket, rájuk jó példa lehet Rogán Antal). A Föld elpusztításának pedig hatékony módszere lehet annak a teljes kiszárítása, amit számtalan módszerrel fel lehet gyorsítani: HAARP időjárásbefolyásoló műszerekkel egyre inkább ritkítják az esőzéseket és melegítik fel a légkört (miközben "globális felmelegedésről" és hasonló figyelemelterelő marhaságokról szóló meséket terjesztetnek egy debil kislánnyal), a források vizeit hatalmas csövekkel kiszivattyúzva teszik fel azt megrohadni a SPAR-ok és Tesco-k polcaira, a lakossággal pedig a fürdőszobában a csapokon és zuhanyzókon keresztül folyatják el a vizet. A sok évtizedes agymosást követően pedig már fel sem tűnik az embereknek, hogy mennyire nevetségesek, amikor nem tesznek műanyag fedelet a McDonalds-ban a poharakra, és lebomló szívószálakat követelnek, miközben napi 2x-3x pazarolnak el teljesen indokolatlan mennyiségű vizet, amivel egyszerre szipolyozzák ki a Földet, és ültetik magukba a mikrocsipeket. HONT ANDRÁS MEG RÖHÖG A MARKÁBA!!!!


nem véletlen, hogy Hont sem vizet iszik!



Sajnos az emberiség vesztésre áll a Földért, és az emberi szabad tudatért vívott harcban. Mégis, mi itt a Stallone Magazinnál őszintén gondoljuk, hogy még nincs minden veszve! Igenis tudunk tenni azért, hogy a folyamatokat lelassítsuk, és talán, ha elég sokan leszünk, meg is fordítsuk. Néhány tippet össze is szedtünk, és abban reménykedünk, hogy a Stallone Magazin bátorságán és szakértelmén felbuzdulva mások is kitalálnak/publikálnak majd hasonlóan jó ötleteket! Mi élére állunk ennek a kezdeményezésnek, és ezennel lefektetjük a #VÉDD_A_FÖLDET_NE_FÜRÖDJ mozgalmat, az alábbi öt ponttal:



1. Ha fontos számodra az, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomod, nem elég, ha csupán pár olyan dologról mondasz le, ami a kényelemérzetedet nem csökkenti (pl. kibaszott műanyag pohárfedél meg lebomló szívószál), radikálisan csökkentened kell a fürdéseid számát is.



2. Ha már közel nullára, vagy heti max 1-re sikerült lecsökkentened a fürdéseid számát (a Stallone Magazin szerkesztői ebben már most élen járnak, hiszen korunkat meghaladva szeretnénk jó példát mutatni környezettudatosság terén!), a következő amin változtathatsz, hogy nem húzod le a szarodat. Ha már túl nagy a rakás, és zavar (vagy a szagok, vagy az, hogy már nem tudsz ráülni anélkül, hogy belesüppednél a szarodba), a kezeddel átlapátolhatod a fekáliádat valamilyen lebomló zacskóba, amit kertesház esetén átdobhatsz a szomszédhoz, panelnál pedig még egyszerűbb, ott csupán kihajítod az ablakon keresztül.



3.  Nem vásárolsz olyan médiatermékeket, amelyekben Hont András publikál, és olyan műsorokat sem nézel/hallgatsz, amiben ő szerepel. Talán az sem véletlen, hogy Hont előszeretettel tűnik fel az Antikrisztus TV (ATV) műsoraiban, ami ellen Puzsér Róbert médiaipari szélkakas annak idején - éveken keresztül - szabályos lejáratókampányt folytatott, most azonban már ő és az összes haverja is az Antikrisztus TV-től veszik fel a fizetésüket. Az ilyen elvtelen/megtört emberekre nincs szüksége a mozgalmunknak, de ha esetleg ők is megtagadják a minden napos fürdést, azt üdvözöljük, bár nem fogunk elájulni tőlük, max a szaguktól, haha!


4. Csak olyan kormányokat és politikai csoportokat támogatsz, akik elkötelezettek a környezetvédelem és az ifjúságvédelem mellett, és elutasítják a nyugatról érkező illuminátus eszméket (Magyarországon ez természetesen a FIDESZ-t jelenti).


5. Ha látsz valahol egy fotót/plakátot, ami Greta Türnberget, lehugyozod, ezzel is kinyilvánítva, hogy téged nem tud megtéveszteni valaki a kamuzöld dumájával csak azért, mert egy debil kislánynak van kisminkelve. Eleve a neve gyanús (berg), a fejéről meg süt a gyűlölet. Mutassuk meg ezeknek, hogy mi hiszünk a szeretet és összefogás erejében!


felelni fogsz mindenért a türnbergi perben!




(aki a saját felületén - weboldalán, blogján, youtube csatornáján, vagy csak kommentben - kibővítené a fenti listát, ne felejtse el odaírni: #VÉDD_A_FÖLDET_NE_FÜRÖDJ)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések