Az L. Simon ügy, és ami mögötte van - LELEPLEZÉS

Mindenki tudja, hogy a homoszexualitás népszerűsítése elleni küzdelmet nem ma kezdtük itt a Stallone Magazin szerkesztőségében. Mi a kezdetektől fogva férfias, macsós akcióújságot akartunk készíteni, s bár néha magával ragadott minket az elsöprő VÁGY, lapunk hasábjain hellyel-közzel igyekeztünk elkerülni csókolózó férfiak, szőrös combok és kitágult segglyukak megjelenítését.

Kultúrországban nem lehet vita tárgya, hogy a kanszar nem való a Nemzeti Múzeumba.
Teljesen OKÉ, ha pandémia idején két tucat férfivel baszatjuk meg magunkat - a négy fal között - középületeinkben azonban nem megengedhető, hogy mindig áporodott seggszag terjengjen.

A homoszexualitást népszerűsítő ex-politikus

Természetesen az, hogy L. Simon otthon hány férfit basz seggbe, és milyen szőrös, kanszaros, aranyeres valagról szívja a kokót, az az ő legbensőbb magánügye. Ha ezt szereti csinálni, hát csinálja.

MI NEM ÍTÉLKEZÜNK! 

Ha elernyedt záróizomzatú, rojtosra baszott férfiánuszba akarja dugni a micsodáját, akkor dugja oda - bármennyire is undorodunk, ebbe sajnos nem szólhatunk bele. Ha szopni akarja a szaros faszt, akkor szopja serényen - majd legfeljebb nem nézünk oda.

Amit L. Simon sajnos képtelen volt megérteni, hogy ezt az ocsmányságot, ezt a gyalázatos életvitelt nem hozhatja a munkahelyére, pláne ha az a munkahely Magyarország Nemzeti Múzeuma.

Poligámisták - ezt akarja L. Simon a Hazánkba?

Európában - a kontinensen legalábbis - talán nem is volt még egy Nemzeti Múzeum, ahol ilyen mértékű buzulást rendezett a főigazgató

Mi a következő? Ha rászokik a főigazgató úr a heroinra, ingyen injekcióstűket osztogatnak majd a bejáratnál? 

Lassan nincs egy közintézmény sem, ahova betehetnénk a lábunkat anélkül, hogy

  • megölnék,
  • megerőszakolnák,
  • megnyomorítanák,
  • vagy homoszexuális magatartásra ösztönöznék a gyermekeinket!
Korántsem világos, hogy elvihetjük-e a zsidó törpénket a Nemzeti Múzeumba - ez a főigazgató múltbéli, erősen antiszemita megnyilvánulásait tekintve minimum kétséges. 

Felfegyverzett kiborgokkal őriztetett múzeum

MI A MEGOLDÁS?

Külföldi példák alapján a bejárat fegyveres őrzésével megoldható, hogy gyerekek (vagy akár felnőttek) ne juthassanak be az épületbe. Ez egy igazán univerzális megoldás, hiszen a fegyveres őrök megtagadhatják a belépést, ha az igazgatónak buzulni támad kedve, ugyanakkor ha ártó szándékkal érkeznek látogatók (pl. megvadult gyerekek), akkor ezek ellen is intézkedhetnek - akár buzul éppen a főnök, akár nem.

Alternatív nyitvatartással elérhető, hogy az igazgató akkor buzulhasson a múzeumban, amikor a gyermekek biztos nem látogatják azt. (Megjegyzés: mivel felnőtteket is fenyeget a bebuzulásveszély, javasoljuk, hogy ezekben az időpontokban SENKI se látogassa az intézményt, szervezzenek más programot.)

VÉGSŐ ESETBEN egyszerűen meg kell semmisíteni az országos kulturális intézményrendszert.

MIÉRT KELLETT VALÓJÁBAN TÁVOZNIA L. SIMONNAK?

A homoszexualitást népszerűsítő L. Simon

Közel 4 évig gyűjtöttük az bizonyítékokat ehhez a leleplezéshez, 3 újságíró kollégát (köztük Lovas Istvánt) veszítettünk el az oknyomozó munka során (merénylet, "furcsa" balesetek stb.) és számtalan befolyásos személy próbált minket lebeszélni arról hogy megjelentessük, illetve lefizetni, hogy megsemmisítsük ezt a szenzációs anyagot.

Elgondolkoztak már valaha azon, minek a rövidítése L. Simon László nevében az "L."?

Mára bebizonyosodott - és ezt a fenti dokumentumok és tények is alátámasztják, hogy az ex-igazgató nevében az L. az 
LMBTQ+ rövidítése.

A sorozat következő részében felfedjük hogy ki nevezte ki a nyíltan homoszexualitáspárti ex-főigazgatót a posztjára, s ezzel még mélyebbe ásunk a magyarországi buzulós alvilág posványában...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések