A TÖRVÉNY EREJÉVEL - Változások a Stallone Magazin jogi képviseletében

Szeretettel meghívunk minden kedves
Stallone Magazin olvasót
a Bock & Book kiadókonglomerátum Médiabáljára!



A Médiabálon a Heller Tamás koncert után az alábbi bejelentéseket fogjuk tenni:

  • Felbontjuk a szerződést a jogi képviselőnkkel, a dr. Rosencrantz Ügyvédi Irodával. Az okok között szerepel az izraeli agresszió, illetve hogy munkatársunk, Marion Valkenheiser brilliáns védelmet mutatott be a "Mercy-perben". A Mercyke név használatának jogáért zajló popipari ügyben kollégánk egy jogi kiskaput kihasználva és az érvelését világosan levezetve megakadályozta egy külföldi nagykutya (No Mercy zenekar) térnyerését a hazai könnyűzenei életben. (Azóta ezt a technikát a jogtudományi egyetemeken külön szakirány keretében oktatják.) Rosencrantzék egy ilyen ügyet simán elvesztettek volna, mint pl. azt az ügyet amit a feltaláló Puskás Tivadar családja indított Puskás Öcsi ellen, a Puskás név használati jogának kérdésében.
    A fentiek mellett egy nagyon komoly aggály is felvetődött dr. Rosencrantzcal kapcsolatban: hogy sütitolvaj. Ezt soha sem sikerült rábizonyítanunk, de reméljük hogy az új jogi képviselőnk, Marion Valkenheiser kollégánk érkeztével megoldódik ez a rejtély is.
  • A programszervezőnkkel is felbontjuk a szerződést, mert ingyen jegyet osztogatott DK párttagoknak a Bock & Book Médiabálra. Ezzel - amellett hogy rombolta a Bock & Book Médiabál presztízsét - kvázi a magyar adófizetők zsebéből vette ki a pénzt.
  • Folytatjuk a Phoenix Wright: Ace Attorney videojáték-sorozatot, Marion Valkenheiser: Ace Atorney néven, hogy a jogtudós kollégánk elképesztő prókátori képességei előtt tisztelegjünk. A Capcom bejelentkezett hogy kiadná a játékot - bár kétségeink vannak, hogy ebbe a Bock & Book belemenne. A két cégóriás küzdelme a játékban is benne lesz. (A Bock & Book jogi képviseletét Marion Valkenheiser látja el.)
  • Tegnapelőtt kivertünk a faszunkat.

FONTOS!
Heller Tamás neve csak véletlenül került a plakátra, 13 órakor Heilig Gábor koncert lesz.
A fellépésen az alábbi dalokat fogja eljátszani a zenész:

Az Öreg Cowboy dala
Ha megkérdeznéd
Csavargó élet
Csak nézem és szeretem
...és más slágerek.

Meglepetésvendég: Halász Jutka

A koncert szünetében tombolasorsolást tartunk, amelynek nyertese Takács Gáborné (Tapolca, 7. sz. jegy) lesz.

TALÁLKOZZUNK A
BOCK & BOOK MÉDIABONANZÁN
IDÉN IS!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések