Az eltitkolt Bencsik-testvér


KIK A BENCSIKEK?

Hazánk politikai és kulturális életének meghatározó és megkerülhetetlen része a Bencsik-klán. A "magyar Kennedyk" - ahogy nevezik őket, számtalan hírességet és közéleti szereplőt adtak az országnak.

A Család - ahogy a budai szalonokban hivatkoznak rájuk - olyan illusztris tagokkal büszkélkedhet, mint

Bencsik András - közéleti megmondóember, hivatásos orbanista


Bencsik Gábor - közéleti megmondóember, hivatásos orbanista


Bencsik Sámuel - rocker


Bencsik Tamara - nő, háziasszony


Bencsik János - politikus (original)


Bencsik János - politikus (alternate skin)


Banksy (magyarul: "Bencsik") - graffitiművész

Illetve a fentiek mellett még számtalan András, Gábor, orvosok, sportolók, egyszerű emberek, továbbá Pankotai Lili. Vagy hogy egy külföldi példát is említsünk: Puff Daddy.

Folytathatnánk a sort, de belegondolni is rossz, hány Bencsiket elbírt már ez az ország!

A TITOK

Mint minden befolyásos családnak, a Bencsikeknek is megvannak a maga titkai. Ami a Kennedyknél a minden átszövő korrupció, a Rothschildeknél a kommunista múlt - az a Bencsik-klánnak az ELTITKOLT BENCSIK-FIVÉR!

Ám az Internet világában bármennyire is próbálják rejtegetni, néhány képet sikerült kiszivárogtatni a Család fotóalbumából amelyeken eddig nem ismert / nem beazonosított Bencsik-testvérek szerepelnek.

Íme néhány BIZONYÍTÉK a Stallone Magazin archivumából:

Bencsik András és eltitkolt fivérei
(nyíllal jelöltük a mai napig Bencsik-tesóként nem azonosított személyeket)


A Bencsik-testvérek és egy férfi akiről csak annyi sejthető hogy a vezetékneve: Bencsik


Bencsik azt állítja az eltitkolt Bencsik-testvér nem létezik


Melyik az igazi Bencsik és melyik az ál-Bencsik?

KIDERÜL-E VALAHA AZ IGAZSÁG?

Nagy valószínűséggel nem. Az egyetlen, amiben reménykedhetünk, hogy a Bencsik-famíliának nem kell azon tragédiák sorozatát átélnie, amit a Kennedy-családnak kellett felemelkedése és tündöklése során. Ha a Jóisten is úgy akarja, egy nap a Bencsikek államfőt vagy miniszterelnököt adnak Magyarországnak. Kívánjuk minden olvasónknak, hogy megérje azt a napot - s talán a Bencsik-titokra is fény derül.

Amíg nem tudhatunk biztosat, íme néhány a neten keringő teóriák közül, szakértőink véleményével kiegészítve:

  • "Az eltitkolt Bencsik-testvér szellemi/értelmi fogyatékos, ezért nem szerepel a nyilvánosságban."

    Kézenfekvő elmélet, azonban a médiában gyakran szerepelnek szellemileg teljesen leépült/visszamaradott Bencsikek a Bencsik család tudtával, tehát kell lennie valami más magyarázatnak is.

  •  "Az eltitkolt Bencsik-tesó ölte meg Kennedyt."

    Ha ez így volt, az egy jó ok arra hogy ne lépjen a nyilvánosság elé. Bár nem ismert olyan Bencsik-Kennedy belviszály ami idáig fajulhatott volna - elképzelhető hogy a pénzen kaptak össze.

  • "Az eltitkolt Bencsik-testvér nem orbanista."

    Nem valószínű, a Bencsikek a DNS-ükben hordozzák a "homo fideszicus" ("fideszbuzi") gént.

  • "Az eltitkolt Bencsik-fivér András, vagy Gábor."

    Könnyen lehet, azonban ha ez lenne a helyzet, miért titkolnák?

  • "Az eltitkolt Bencsik-tesó nem vér szerinti Bencsik."

    Ha a pletykák igazak arról, hogy szellemileg visszamaradott, akkor nagy valószínűséggel az. A Bencsikek egyébként sem szívesen házasodnak családon kívül.

  • "Minden Bencsik szellemi/értelmi fogyatékos."

    Erre nagyon sok közvetlen bizonyítékot találtunk.

MI LESZ A BENCSIK-VAGYON SORSA?

Jó kérdés...a két Playboy, András és Gábor valószínűleg feléli az egészet - ha még nem tették meg. Az eltitkolt Bencsik-fivérnek nem fog maradni semmi - még az is lehet, hogy az egész eltitkolás oka egy csúnya örökösödési vita. Biztosat csak az FBI akták nyilvánosságra hozatala után tudunk mondani - addig azonban vajmi kevés esély van rá hogy megtudjuk, ki van a Bencsik-álarc mögött...


A cikk végén álljon itt néhány kérdés amelyet az eltitkolt Bencsik-testvérrel kapcsolatban küldtetek nekünk, oknyomozó riporterünk válaszaival:

"A barátaim szerint nem kell félnem az eltitkolt Bencsik-tesótól, de mégis valami meghatározhatatlan borzongást érzek, ha rágondolok. Ön szerint ez normális?" - K. Lilla, 19 éves, Pilisszentgrót

Kedves Lilla, amíg megcáfolhatatlan bizonyíték nem kerül elő az eltitkolt Bencsik-testvér kilétéről, addig mindannyian meg kell hogy küzdjünk az ismeretlentől való félelemmel. Ez egy teljesen normális emberi érzés, reakció, Lilla. Tanuljon meg vele együttélni.

"Édesanyám azt mondta, hogy van otthon eltitkolt Bencsik-testvér, de otthon csak András és Gábor volt. Hogyan tudnám meggyőzni ennek ellenkezőjéről?" - T. Márton, 13 éves, Budapest

Kedves Márton, édesanyja - hacsak nem az ódon Bencsik-villában élnek - hazudott Önnek. Az eltitkolt Bencsik-testvér hollétéről egyelőre nincs megbízható információnk. Ami a meggyőzést illeti: először ketten beszéljék át a dolgot, hagyja hogy az édesanyja elmondja az érveit, de fontos hogy Ön is kitárulkozzon azzal kapcsolatban, mit gondol a problémáról. Ha így nem jutnak dűlőre, javaslom csoportterápia vagy szakember felkeresését.

"Ki ez az eltitkolt Bencsik-testvér és miért futtatják ennyire a médiában?" - B. Márton, 57 éves, Gyula

Kedves Uram pont ezt szeretnénk mi is megtudni. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések