BREAKING - kiadót vált a Stallone Magazin

A közelmúltban a Stallone Magazin részvényesei megbíztak egy külső céget kiadóvállalatunk pénzügyi és üzletviteli auditálásával. Az ellenőrzés több hiányosságot feltárt a lapunk működésében:

  • késve érkezik az újságoshoz a magazin
  • hamar elkapkodják az újságot
  • összeragadtak a lapok
  • túl sokba kerül a cég fenntartása
  • szarok a cikkek
  • túl kevés pénzt kap a vezetőség

A hibák orvoslását azzal kezdtük, hogy mindenkit kibasztunk. Bocsi hogy így kell megtudnotok, de az új főnökök kifejezett kérése volt hogy a nyilvánosság előtt bocsássunk el mindannyiótokat.
Szóval köszönjük a munkátokat! A belépőkártyátokat majd légyszíves adjátok le. A többi Stallone Magazinos ereklyét megtarthatjátok, de többé ne gyertek a szerkesztőség közelébe.

A vezetőséget egyelőre a helyén hagyjuk és megemeljük a fizetésünket.

Hamar felismertük, hogy ez nem lesz elég, úgyhogy hosszas vezetői meetingek után úgy döntöttünk, hogy a nagy múltú Bock & Book lapkiadóvállalatnál folytatjuk a Stallone Magazin kiadását és terjesztését.


A Bock & Book vállalat rövid története:

A szórakoztatóipari óriás a Bock és a Book testvérek családi vállalkozásaként indult. A céget a régi könyvkötő Bock dinasztia hányattatott sorsú, világháborút is megjárt ikerpárja (a Bock-ikrek) és a három legifjabb Book testvér alapította. A középső Book nem sokkal később tragikus balesetben életét vesztette. Egykori igazgatói székét a mai napig üresen hagyták a Bock & Book központi irodájában. Amíg a Bock-ikrek az ügyvédi karrierjük egyengetésével voltak elfoglalva, a Book testvérek Hollywood felé kacsingattak, és hamar hírnevet - és pénzt - szereztek maguknak a forgatókönyvre vitt képtelen történeteikkel, számtalan sikerfilm stáblistáján találkozhatunk a nevükkel ("Based on by Book" stb.) Miközben a Bock-ikrek a jogi egyetem padjait koptatták, a Book testvérek teljesen leépítették a Bock & Book könyvkiadó részlegét. Bockék perrel fenyegetőztek, és a stressz nem kímélte a legkisebbik Bookot: önkezével vetett véget életének. Ezután egy rövid ideig a vállalatot Bock & Book Book-nak hívták.


Az egyetlen életben maradt Book fivér azonban ragaszkodott a Bock & Book névhez - így hosszas jogi hercehurca után (és a Bock-ikrek állhatatos küzdelme ellenére) a cég neve megint Bock & Book lett. Ez azonban nem tudta megmenteni a csőd szélén táncoló vállalatot. A túléléshez tőkebevonásra volt szükség, amit két üzletember, Piook és Stack biztosítottak a Bock és (az életben maradt) Book örökösök számára. Az új üzlettársak kérésére a Bock & Book immáron Bock & Bookook Piook & Stack néven terjeszkedett tovább.


Nem sokkal később a Bock-ikrek a mai napig nem ismert okok miatt elhunytak. Ekkor (az életben maradt) Book, Piook és Stack voltak már csak a vezetőségben. Piook a Bock-tesók halála után nem látta biztosítottnak a pozícióját a cég vezetésében és a remélt profitrátát is megugorhatatlannak tartotta a Bock és (akkorra már halott) Book testvérek szakértelme nélkül. Ő nem sokkal később kiszállt, Stack-et pedig pár napra rá elütötte egy autó. A vállalat ismét névváltoztatásra kényszerült!



Book a Book and book név mellett tette le a voksát, hisz ekkorra a vállalkozás fő bevételét a Bock-testvérek szabadalma nyomán bejegyzett hi-tech telemechatronikai eljárás oltalmi joga jelentette. A Book and book ezidőtájt gyorsabb növekedést produkált, mint az Amazon és közel annyi embert foglalkoztatott, mint a Mészáros-birodalom! Egy nap kiderült, hogy a legkisebb és a középső Book testvér mégsem halt meg. Nem tehettek mást, újra változtatni kellett: Books and book néven reformálták meg a vállalatot.

A középső és a legidősebb Book nagyon szerette volna, ha az igazgatósági tanácsba beveszik a Velkovics Vilmost. Több ajánlattal megkeresték, de nem jártak sikerrel. Velkovics helyét Piook-nak ajánlották fel, akinek már volt tapasztalata a Bock & Book leányvállalatainak menedzselésében. Piook elfogadta az ajánlatot, egy jogi ügy miatt azonban (gyermekmolesztálás vádjával letartóztatták Piook-ot) a társulás csak a Book and Bok nevet használhatta a továbbiakban.


Book and Bok néven vonultak tőzsdére is, jó ütemben szálltak be az internetbe és néhányan a Book és Kennedy családok állítólagos jó kapcsolatát is gyakorta emlegették, mint a Book and Bok kulcsát a sikerhez. Book egy reggel felébredt és kiderült, hogy egy részét csak álmodta ezeknek. A Book fivérek tényleg meghaltak, viszont a Bock-ikrek túlélték. Piook és Stack mindketten halottak voltak már ekkor. A vállalat e jubileum alkalmából újra Bock & Book néven tevékenykedik. 

A Bock & Book azóta is előkelő helyen szerepel a világ legemberbarátabb munkahelyeinek listáján. 


Ez a médiatartalom Bock & Book Productions Magyarország Kft. tulajdona!
Fotokópia készítése TILOS!
Warning! This is a Bock & Book product!
  


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések